Majs fladbrød
Niveau: Nem
Portioner: 6-8 stk
Alder: Fra 6-7 mdr+
Ingredienser
- 2 dl majs (fra dåse)
- 3 1/2 spsk mel
- 2 æg
- 1/2 dl MME/modermælk (eller komælk fra 9 mdr)
Vejledning
Blend majs, mælk og æg sammen til en fin puré.
Rør herefter melet i.
Steg små flade majsbrød i lidt fedtstof.
Du kan både servere dem lune og afkølede, hvilket gør dem perfekte at tage med på en lille sommer picnic.
SERVERINGSFORSLAG:
👌🏼 Serveres som fingermad (fra 6-7 mdr), skåret ud, så det passer til din babys alder (fra ca. 7-8 mdr skåret i stave, fra ca. 9 mdr+ skåret i små haspere). I Klub Mini får du adgang til et kæmpe FINGERMADS-GALLERI med inspiration til, hvordan du kan servere fingermaden for din baby.
💧 Lad gerne dit barn øve sig i at drikke af kop til måltidet.
❄️ Kan opbevares i ca. 3 dage på køl. Er ikke velegnet til at fryse ned.