Majs fladbrød

Niveau: Nem
Portioner: 6-8 stk
Alder: Fra 6-7 mdr+

Ingredienser

  • 2 dl majs (fra dåse)
  • 3 1/2 spsk mel
  • 2 æg
  • 1/2 dl MME/modermælk (eller komælk fra 9 mdr)

Vejledning

Blend majs, mælk og æg sammen til en fin puré.

Rør herefter melet i.

Steg små flade majsbrød i lidt fedtstof.

Du kan både servere dem lune og afkølede, hvilket gør dem perfekte at tage med på en lille sommer picnic.

SERVERINGSFORSLAG:

👌🏼 Serveres som fingermad (fra 6-7 mdr), skåret ud, så det passer til din babys alder (fra ca. 7-8 mdr skåret i stave, fra ca. 9 mdr+ skåret i små haspere). I Klub Mini får du adgang til et kæmpe FINGERMADS-GALLERI med inspiration til, hvordan du kan servere fingermaden for din baby.

 

💧 Lad gerne dit barn øve sig i at drikke af kop til måltidet.

 

❄️ Kan opbevares i ca. 3 dage på køl. Er ikke velegnet til at fryse ned.

FÅ 15 HYGGELIGE SAMTALE-STARTERE, DER GØR DET SJOVT AT SIDDE VED SPISEBORDET.

Andre populære opskrifter

0