HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne gælder ved køb af fysiske varer, rådgivningsydelser, onlineprodukter, medlemskaber, onlinekurser på charlotteseeger.dk

www.charlotteseeger.dk drives og ejes af Babybite® v. Charlotte Seeger.

CVR-nr. 34520208

Babybite®
Charlotte Seeger
Enighedsvej 6D st tv
2920 Charlottenlund.

Kontaktinfo: info@babybite.dk

CVR-nr. 34520208

 

YDELSER OG PRODUKTER

Babybite® v. Charlotte Seeger leverer fysiske varer som samtalekort (Babybite® SPISEKORT) samt onlineydelser som vejledning, onlinekurser, e-bøger, onlineundervisning og onlinemedlemskaber i, hvordan forældre kan hjælpe deres børn med at få et godt forhold til mad og måltider.

 

VAREMÆRKEBESKYTTELSE OG RETTIGHEDER

Babybite® er et registreret varemærke tilhørende Charlotte Seeger. Registreringen betyder, at vi har de eksklusive rettigheder til brugen af navnet, og at ingen andre uden vores tilladelse må bruge eller registrere samme eller tilsvarende navn for de tilsvarende produkter / aktiviteter.

Alle rettigheder til Babybite® SPISEKORT, bøger, kurser, foredrag samt alle digitale produkter tilhører Charlotte Seeger og babybite®. 

Ved køb af et digitalt produkt opnås én licens pr. købte produkt.

Indholdet må ikke anvendes til andet end personligt brug. Det vil sige, at det ikke er tilladt at sælge, videregive, videresende, kopiere eller forære indhold uden af konsultere babybite® v. Charlotte Seeger.

 

KØB & BETALING
På www.charlotteseeger.dk tager vi imod følgende kort: Visa, Visa-Dankort, Mobilepay, Mastercard, Eurocard og andre internationale kreditkort. 

Du kan ændre på indholdet i din indkøbskurv lige indtil, du bekræfter dit køb, ved at trykke på knappen “Gennemfør betaling”. Når du har gennemført betalingen, modtager du en ordrebekræftelse kort efter på mail.

Når du afgiver din ordre, bliver pengene reserveret på din konto. Betaling vil først blive trukket på din konto, når vi afsender varen.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms, afgifter, told m.m., hvis ikke andet er angivet. 

Køber du et digitalt produkt (som evt kræver log in) leveres det straks efter køb til den oplyste email.

Information om proceduren for fornyelse og sletning af kortnummer

Du er selv ansvarlig for ændring og opdatering af dine betalingsoplysninger (det kan fx være, hvis du får nyt kreditkort). Du kan opdatere/ændre dine oplysninger via et link på din faktura, hvis du køber adgang til en onlineydelse, som betales i rater eller et onlinemedlemskab, som faktureres løbende.

EAN
Har du brug for at betale med EAN nummer, kan dette sagtens lade sig gøre. Kontakt blot hej@charlotteseeger.dk.

SIKKERHED OG BETALING
På www.charlotteseeger.dk krypterer vi alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med QuickPay, som varetager betalinger for køb foretaget på www.charlotteseeger.dk

FRAGT OG LEVERING PÅ FYSISKE PRODUKTER

Vi sender din levering med Postnord.

Det foregår således:

  • Levering til Pakkeshop/posthus/nærboks 39 kr. 

Du kan spore din pakke med det track and trace nummer, som du får tilsendt pr mail.

Vi vælger den pakkeshop, der er tættest på den oplyste adresse. Postnord vil sende dig en mail/sms, når pakken er klar til levering.

Bemærk: Tjek altid om pakken er beskadiget ved ankomst. Hvis dette er tilfældet,  anbefaler vi, at du laver en anmærkning om, at du modtager en skadet pakke, når du kvitterer for forsendelsen.

Hvis du gerne vil have pakken sendt til udlandet, Grønland eller Færøerne, så kontakt hej@charlotteseeger.dk.

LEVERINGSTID

Vi bestræber os altid på at sende pakken så hurtigt som muligt, dvs ca. 1 døgn efter bestilling. Du kan forvente at modtage din bestilling indenfor 1-3 arbejdsdage, men vi kan desværre ikke garantere de lokale udbringningsforhold, derfor kan vi ikke med sikkerhed sige, hvornår pakken leveres.

UAFHENTEDE PAKKER

Afhenter du ikke din pakke, vil den blive sendt retur til os. Uafhentede pakker eller nægtet modtagelse debiteres med 59 kr. til dækning af returfragten. Vi vil kontakte dig, hvis vi modtager en returpakke. Hvis du ønsker at få gensendt pakken, skal du igen betale for levering. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, vil vi tilbagebetale købsbeløbet fratrukket de 59 kr. for returfragten.

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde dit køb inden 14 dage uden begrundelse. Efter 14 dage fra din modtagelse af varen, udløber fortrydelsesretten.

For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb via email på hej@charlotteseeger.dk. Varen skal efterfølgende være sendt retur til Babybite® v. Charlotte Seeger senest 14 dage efter den dag,  du har informeret os om fortrydelse af dit køb.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at tage imod pakken eller ved at undlade at hente den i pakkeshoppen. Du skal give os klar besked om det.

Hvis du vælger at fortryde dit køb, kræves det, at varen sendes retur ubrugt og i samme stand, som du modtog den.

Det er dit ansvar, at returpakken er forsvarligt emballeret, da du har ansvaret for pakken og hæfter for evt forringelse af varens værdi, indtil vi modtager den hos Babybite® v. Charlotte Seeger. En god idé kan være at gemme fragtemballagen, som du modtog pakken i, indtil du ved, om du vil beholde varen.

Når du fortryder et køb, refunderer vi betalingen til din konto senest 14 dage (ofte hurtigere) efter, vi har fået varen retur.

RETURNERING

Ønsker du at returnere din vare, skal den sendes til følgende adresse:

Babybite v. Charlotte Seeger

Enighedsvej 6D st tv

2920 Charlottenlund

Att.: Returvare

Du står selv for fragtomkostningerne og at sende pakken retur til os, så sørg for at den er forsvarligt indpakket. Husk at vedlægge dokumentation for købet som fx en kopi af din ordreseddel.

Bemærk: Vi tager ikke imod pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Når vi får varen retur, gennemgår vi den, og vi refunderer herefter købsprisen til det betalingskort, der er brugt ved købet. Dine fragtomkostninger tilbagebetales ikke.

Senest 14 dage efter, at vi har modtaget din returvare, vil du have pengene på din konto.

Bemærk: Indenfor de første 14 dage efter at du har fortrudt dit køb, kan du miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det kan ske, i tilfælde af at varens værdi er forringet, fordi den er beskadiget, imens du havde ansvaret for den (det gælder også i forbindelse med returnering af pakken), eller du har taget varen i brug. I tilfælde af en eventuel værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette tilbagebetalingsbeløbet.

REKLAMATION

I henhold til købeloven, har du som kunde 2 års reklamationsret i tilfælde af mangler i overensstemmelse med Købelovens almindelige bestemmelser. For at reklamationsretten er til stede er det naturligvis et krav, at eventuelle mangler ikke er opstået som følge af en fejlagtig eller skadelig brug af produktet.

KURSER, WORKSHOPS, FOREDRAG ETC.

Alle ikke-digitale rådgivningsydelser som foredrag, workshops og kurser aftales direkte med Charlotte Seeger, herunder pris, tidspunkt og sted.

 

ANSVAR OG FRASKRIVELSE PÅ KURSER OG WORKSHOPS

Al deltagelse er på eget ansvar. Forældre er fuldt ud ansvarlige for at have deres børn under opsyn. Vi tager ikke ansvar for børns leg med redskaber og legetøj. Det er til en hver tid forældrenes eget ansvar, at deres børn ikke putter ting i munden.

 

PERSONLIGE KONSULTATIONER
Personlige konsultationer skal aflyses minimum 24 timer før aftalt tid. Ved aflysning med kortere varsel end 24 timer, hæfter du for hele beløbet.

 

ABONNEMENTER:

Det er muligt at abonnere på KLUB MINI hos babybite® v. Charlotte Seeger.

Det er muligt at købe en månedlig (løbende) eller halvårlig abonnementsløsning.

Ved tilmelding af abonnement, er der tale om en abonnementsordning, der løber, indtil den opsiges. Den oplyste abonnementspris bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode.

Abonnementet betales enten månedligt eller halvårligt.

Alle typer af abonnementetsløsninger betales forud.

Kvittering tilsendes pr. email umiddelbart efter hvert træk.

Efter den første betaling vil abonnementet løbende blive fornyet udfra den abonnementsløsning, som er blevet valgt i forbindelse med købet af produktet. (Dvs abonnementet automatisk fornyes i form af opkrævning af månedligt eller halvårlig betaling).

Babybite® v. Charlotte Seeger fortsætter med at trække betaling, indtil det pågældende abonnementet opsiges.

Der er ingen binding og aftalen kan opsiges når som helst.

Abonnementsbetalingerne refunderes ikke. Det er ikke muligt at få refunderet penge for delvist brugte, ubrugte eller resterende abonnementsperioder.

 

UDMELDELSE:

Abonnementet kan opsiges når som helst.

Abonnementet kan enten opsiges via et link på kundens faktura eller ved at skrive til os på hej@charlotteseeger.dk.

Når abonnementet opsiges, faktureres der ikke yderligere efter opsigelsesdatoen.

Opsiges abonnementet inden perioden, (der er betalt for), udløber, vil abonnementet fortsætte uændret, indtil det udløber.

 

AFBRYDELSE:

Babybite® forbeholder sig retten til, når som helst, at ændre vilkår og betingelser skrevet herinde samt lukke abonnementer og onlineydelser. Ændringer vil dog altid blive annonceret senest 1 måned før ændringerne træder i kraft.

 

E-BØGER OG LYDFILER

Du ejer den e-bog eller lydfil, som du har købt. Men du er selv er ansvarlig for at downloade produktet indenfor eventuelt oplyste tidsrum samt opbevare materialet sikkert.

 

FORTRYDELSESRET PÅ DIGITALE PRODUKTER/YDELSER:

Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt via email, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Det gælder derfor både babybite® onlinekurser, abonnementsløsninger, e-bøger, lydfiler og andre digitale produkter. 

 

REKLAMATION AF DIGITALE PRODUKTER/YDELSER

I henhold til købeloven, har man som kunde 2 års reklamationsret i tilfælde af “mangler” i overensstemmelse med Købelovens almindelige bestemmelser.

Men når du køber en vare med digitalt indhold, kan du klage over fejl og mangler, indtil udløbet af leveringsperioden for det digitale produkt – dvs indtil det endelige indhold er leveret.

For at reklamationsretten er til stede, er det naturligvis et krav, at eventuelle mangler ikke er opstået som følge af en fejlagtig eller mangelfuld brug af produktet.

Svarer ydelsen ikke til det aftale, skal du kontakte babybite®  v. Charlotte Seeger straks, og beskrive hvad reklamationen skyldes. Du kan rette henvendelse hej@charlotteseeger.dk.

 

PRIVATLIVSPOLITIK
Vi videregiver aldrig informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt og efter gældende lovgivning.

Babybite® v. Charlotte Seeger er underlagt den danske persondatalov, og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Babybite® v. Charlotte Seeger er ifølge persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på www.charlotteseeger.dk. Babybite® v. Charlotte Seeger indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med, at du anvender www.charlotteseeger.dk.

Babybite® v. Charlotte Seeger videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjepart uden din eksplicitte tilladelse.

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

COOKIES

På www.charlotteseeger. indsamler vi cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger.

Cookies kan bruges til følgende formål:

  • Til at forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig.
  • Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende.
  • Til administration af hjemmesiden og til at muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel.

Når du bruger vores hjemmeside, samtykker du i vores brug af cookies.

PERSONOPLYSNINGER VED KØB

Ved køb på www.charlotteseeger.dk skal Babybite® v. Charlotte Seeger skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse. Disse informationer er nødvendige for at effektuere din bestilling og de anvendes udelukkende til behandling af denne. Informationerne overføres og lagres elektronisk i ukrypteret form og gemmes i 5 år.

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Babybite® v. Charlotte Seeger kan på ingen måde gøres erstatningsberettiget for direkte eller indirekte tab eller skader ved brug af Babybite® SPISEKORT eller ved deltagelse på onlinekurser, i abonnementsklubben, e-bøger og andre digitale ydelser.

Babybite® tager forbehold for tryk, – og prisfejl og udsolgte varer. 

Babybite® er ikke ansvarlig for eventuelle nedbrud på hjemmesiden, problemer der relaterer til kundens netforbindelse, kundens computeropdatering, eller om de nødvendige programmer eller applicationer er indstallerede, der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer og andet materiale fra Babybite®. 

Ligeledes er Babybite® v. Charlotte Seeger heller ikke ansvarlig for hærværk som fx computervirus og hackerangreb, misbrug af personoplysninger eller andre forhold der er udenfor vores kontrol.

 

Force majeure

Babybite® v. Charlotte Seeger hæfter ikke for manglende opfyldelse af sine forpligtelser som følge af nogen årsag, som ligger uden for Babybite® kontrol. Dette gælder blandt andet beskadigelse af arbejdsudstyr, brand, vandskader, naturkatastrofer, krig og lignende force majeure-situationer.