Kanelbrød
Niveau: Nem
Portioner: ca. 6 stk
Alder: Fra 7-8 mdr +
Ingredienser
-
1 moden banan (gerne én med brune pletter på skrællen)
-
1 æg
-
1/2 tsk ægte kanel
-
1 tsk bagepulver
-
1 dl havregryn
-
1/2 dl fintsigtet rugmel (eller den mel, du foretrækker)
Vejledning
Blend banan og æg sammen til en ensartet masse.
Hæld det i en skål og tilsæt resten af ingredienserne. Rør godt rundt.
Kom bagepapir på en bageplade og form 6 små brød med en spiseske.
Bag kanelbrød i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10 minutter.
Værså’go’ – 6 skønne brød
SERVERINGSFORSLAG:
👌🏼 Kan serveres som fingermad, skåret ud, så det passer til din babys alder (fra 7-8 mdr skåret i stave, fra ca. 9 mdr+ skåret i hapsere)
De er også super gode som morgenmad, til madpakken og eftermiddagsmaden.
💧 Lad gerne dit baby øve sig i at drikke af kop til måltidet.
❄️ Kan opbevares i ca. 2 dage på køl. Er gode at fryse ned.