Raw brownie guf
Niveau: Mellem
Portioner: 1 lille tærteform
Alder: Fra 1 år +
Ingredienser
- 1/2 dl græskarkerner
- 100 g mandelmel
- 30 usødet kakao
- 9 dadler
- Saft fra 1/2 appelsin
- 1 spsk sirup
- 50 g hvid eller mørk chokolade (kan undlades)
- Pynt efter eget valg
Vejledning
Blend græskarkernerne til fint græskarmel.
Fjern stenen fra dadlerne. Hvis dadlerne er meget hårde, skal du lægge dem i blød i kogende vand i ca. 10 minutter inden brug og herefter dræne dem fra vand.
Blend græskarkernemel, mandelmel, dadler, kakao, sirup og appelsinsaft, indtil du får en jævn, cremet browniedej.
Fordel dejen i en lille tærteform med bagepapir i bunden og pres dejen godt ned i formen.
Stil brownien på køl i ca. 30 minutter.
Lav et vandbad og smelt chokoladen heri. Fordel chokoladen over brownien og pynt med fx spiselige blomster, kokosmel eller frysetørret hindbær.
Opbevares i kølesskabet og holder sig i ca. 3-4 dage.