Raw brownie guf

Niveau: Mellem
Portioner:  1 lille tærteform
Alder: Fra 1 år +

Ingredienser

  • 1/2 dl græskarkerner
  • 100 g mandelmel
  • 30 usødet kakao
  • 9 dadler
  • Saft fra 1/2 appelsin
  • 1 spsk sirup
  • 50 g hvid eller mørk chokolade (kan undlades)
  • Pynt efter eget valg

Vejledning

Blend græskarkernerne til fint græskarmel.

Fjern stenen fra dadlerne. Hvis dadlerne er meget hårde, skal du lægge dem i blød i kogende vand i ca. 10 minutter inden brug og herefter dræne dem fra vand.

Blend græskarkernemel, mandelmel, dadler, kakao, sirup og appelsinsaft, indtil du får en jævn, cremet browniedej.

Fordel dejen i en lille tærteform med bagepapir i bunden og pres dejen godt ned i formen.

Stil brownien på køl i ca. 30 minutter.

Lav et vandbad og smelt chokoladen heri. Fordel chokoladen over brownien og pynt med fx spiselige blomster, kokosmel eller frysetørret hindbær.

Opbevares i kølesskabet og holder sig i ca. 3-4 dage.

FÅ 15 HYGGELIGE SAMTALE-STARTERE, DER GØR DET SJOVT AT SIDDE VED SPISEBORDET.

0