Kokosmüsli
Niveau: Mellem
Portioner: 4-5 dl
Alder: Fra 1 år
Ingredienser
- 100 g grovvalset (eller finvalset) havregryn
- 100 g speltflager
- 3 spsk kokosolie
- 50 g grofthakkede mandler (hak dem helt fint, hvis dit barn er under 3 år)
- 50 g sesamfrø
- 50 g grofthakkede hasselnødder (hak dem helt fint, hvis dit barn er under 3 år)
- 50 g dadler
- 1 tsk vaniljepulver
- ½ tsk stødt kanel
- 1 dl sirup
Vejledning
Denne müsli med kokos har jeg tidligere lavet i Go’ Morgen Danmark – og det er ikke kun børnene herhjemme, som er vilde med müslien… værterne var også ret glade for den;-)
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Kom kokosolie og sirup i en gryde og smelt det sammen. Hæld de tørre ingredienser ned i gryden til sukkerblandingen og rør godt rundt!
Kom bagepapir på en bageplade og kom müslien derpå.
Fordel müslien i et tyndt lag ud på bagepapiret.
Müslien skal bages i ca. 10-15 min. ved 170 grader i en forvarmet ovn.
Du skal huske at røre i muslien jævnligt, ellers brænder det på.
Afkøl det og server det ovenpå en portion yoghurt naturel. Kom evt. lidt frisk frugt på også.
Kan holde sig i en lufttæt beholder i ca. 3 uger.